Powder brows

Powder brows, også kjent som ombre brows eller shading brows, er en teknikk for permanent makeup av bryn som gir en mykere og mer naturlig utseende resultat. Teknikken går ut på å skape en gradienteffekt på brynene ved å påføre små prikker med pigment for å fylle inn brynhårene og gi et skyggeaktig utseende.

Powder brows kan være et godt alternativ for personer med sparsomme eller tynne bryn, eller for de som ønsker å definere og forme brynene på en mer subtil måte enn med tradisjonell microblading. Fordi teknikken bruker små prikker og en gradienteffekt, ser resultatet ofte mer naturlig ut enn med andre metoder for permanent makeup av bryn.

Behandlingen utføres vanligvis av en sertifisert permanent makeup artist, som vil diskutere ønskede form og farge på brynene med klienten før behandlingen. Under behandlingen vil artisten bruke en spesiell pigmentert maskin for å lage små prikker langs brynene, og justere fargen og intensiteten etter behov for å oppnå ønsket resultat.

Det er viktig å følge artistens etterbehandlingsinstruksjoner nøye for å sikre optimal helbredelse og resultat. Vanligvis vil det ta noen uker for brynene å gro og helbrede helt, og klienten vil trenge å gjennomføre en etterfyllingsbehandling etter noen måneder for å opprettholde fargen og formen på brynene.

De kan hjelpe deg