Microneedling

Microneedling av høy kvalitet

Microneedling

Gjenoppdag Skjønnheten i Din Hud med Microneedling

Microneedling er en avansert og effektiv hudbehandling som vi stolt tilbyr ved Mesmo Klinikk. Vår innovative tilnærming hjelper deg med å fornye og forbedre hudens tekstur og utseende, slik at du kan oppnå en jevnere, sunnere og mer ungdommelig hud.

Slik fungerer det:

Ved Microneedling bruker vi en spesiell enhet med små nåler som skånsomt skaper kontrollerte mikroskopiske nålestikk i hudens overflate. Denne skånsomme prosessen stimulerer kroppens naturlige helbredelsesprosesser, og bidrar til produksjon av nytt kollagen og elastin – to avgjørende komponenter for en sunn og ungdommelig hud.

Behandlingen hjelper til med å redusere fine linjer, arr, pigmentering og forbedrer hudens generelle tekstur og elastisitet.

Hva du kan forvente:

Microneedling er en skånsom behandling som krever minimal nedetid, noe som gjør den praktisk for mange. Etter behandlingen kan du oppleve litt rødhet og følsomhet i huden, men dette forsvinner vanligvis raskt.

De positive resultatene av Microneedling blir gradvis synlige etter noen uker, ettersom huden begynner å produsere mer kollagen og elastin. For å oppnå optimale resultater anbefales det vanligvis flere behandlinger, tilpasset dine individuelle hudbehov.

Velg Microneedling på Mesmo Klinikk for å få en fornyet hud med forbedret tekstur og en strålende glød. Vårt erfarne team av skjønnhetseksperter skreddersyr behandlingen etter dine spesifikke ønsker og hudtilstand, slik at du kan oppnå resultater som fremhever din naturlige skjønnhet.

Gjør et bevisst valg for din hud og ta steget mot en revitalisert utstråling med Microneedling-behandling på Mesmo Klinikk. Kontakt oss i dag for å bestille din konsultasjon og opplev skjønnheten i en sunn og ungdommelig hud!

Bivirkninger som kan forekomme: 

Mulige bivirkninger ved Microneedling inkluderer midlertidig rødhet, hevelse og følsomhet i huden rett etter behandlingen. Noen kan oppleve lett flassing eller tørrhet i dagene etter inngrepet. Disse bivirkningene er vanligvis milde og forbigående. Det er viktig å følge etterbehandlingsråd fra den kvalifiserte medisinske fagpersonen for best mulig resultat.


Det er 18 års aldersgrense for behandling. 

Hvem som ikke kan behandles : Gravide , ammende eller dersom du har hatt en allergisk reaksjon på noen av innholdsstoffene.