Prp for hårtap og hud

Naturlig Fornyelse og Gjenvekst

PRP for Hårtap og Hud

På Mesmo Klinikk tilbyr vi en innovativ og naturlig behandling for både hårtap og hudproblemer – PRP (Platelet-Rich Plasma) terapi. Dette er en avansert metode som bruker kroppens egne helbredende egenskaper for å stimulere gjenvekst og forbedre hudens tekstur.

Hvordan fungerer det?

Ved PRP-terapi henter vi en liten mengde av ditt eget blod, som deretter blir sentrifugert for å isolere en konsentrasjon av platelet-rik plasma. Dette plasmat er rikt på vekstfaktorer og naturlige proteiner som er essensielle for helbredelse og fornyelse.

For hårtap: PRP injiseres skånsomt i hodebunnen, hvor det stimulerer hårsekkene, øker blodsirkulasjonen og fremmer hårveksten.

For hudproblemer: PRP blir påført ansiktet etter behandling med mikronåler, noe som stimulerer kollagenproduksjonen og gir en forbedret hudtekstur.

Hva kan du forvente?

PRP-behandlingen gir gradvise og langvarige resultater. For hårtap vil du etter flere behandlinger oppleve en økt hårvekst, styrket hår og en sunnere hodebunn. For hudproblemer vil du merke en forbedring i hudens struktur, redusert synlighet av arr og fine linjer, og en generell foryngelse av hudens utseende.

Fordelene med PRP-terapi er at det er en skånsom og trygg prosedyre, da vi bruker ditt eget blod uten bruk av kunstige stoffer. Det krever minimal nedetid, slik at du kan fortsette med dine daglige aktiviteter umiddelbart etter behandlingen.

Velg PRP-terapi for hårtap og hudproblemer på Mesmo Klinikk for å oppleve en naturlig fornyelse og gjenvekst. Vårt erfarne team av skjønnhetseksperter tilpasser behandlingen etter dine unike behov og mål, slik at du kan få tilbake ditt vakre hår og en strålende hud.

Gjenoppdag din naturlige skjønnhet med PRP-behandlingen på Mesmo Klinikk. Kontakt oss i dag for å bestille din konsultasjon og oppdag de utrolige resultatene av denne innovative terapien!

Bivirkninger som kan forekomme: 

Mulige bivirkninger som kan forekomme etter PRP-terapi inkluderer midlertidig rødhet, hevelse eller ømhet på injeksjonsstedet. Noen kan også oppleve lett blåmerker eller mindre sår, som vanligvis forsvinner raskt. Som med alle medisinske prosedyrer, er det viktig å følge etterbehandlingsråd fra den kvalifiserte medisinske fagpersonen for å minimere risikoen og oppnå ønskede resultater. Bivirkningene er vanligvis milde og forbigående.

Det er 18 års aldersgrense for behandling. 

Hvem som ikke kan behandles : Gravide , ammende eller dersom du har hatt en allergisk reaksjon på noen av innholdsstoffene.