Fillers

Filler av høy kvalitet

Lip Filler

Lip filler med Juvederm er en skreddersydd behandling som tar hensyn til dine individuelle ønsker og ansiktsstruktur. Vårt erfarne team av skjønnhetseksperter vil nøye evaluere dine lepper og diskutere dine mål med behandlingen for å oppnå et naturlig og harmonisk resultat som passer perfekt til dine ansiktstrekk.

En av fordelene med lip filler-behandlingen er at den gir umiddelbare resultater. Etter inngrepet vil du se en merkbart forbedring i leppevolumet og konturene dine. Juvederm-filleren har også den ekstra fordelen av å stimulere kollagenproduksjonen i huden, noe som kan gi ytterligere forbedring i leppeutseendet over tid.

Mange pasienter beskriver lip filler-behandlingen som en komfortabel opplevelse. Juvederm-produktene inneholder også innebygget bedøvelsesmiddel, som bidrar til å redusere ubehag under injeksjonene.

Resultatene av lip filler-behandlingen med Juvederm varer vanligvis i flere måneder, avhengig av individuelle faktorer som metabolisme og leppebevegelser. For å opprettholde resultatene anbefales det å gjenta behandlingen med jevne mellomrom.

Vi hos Mesmo Klinikk har som mål å gi deg en positiv opplevelse og et tilfredsstillende resultat med lip filler-behandlingen. Vi forstår betydningen av dine lepper i ditt totale utseende, og vi tar oss tid til å forstå dine ønsker og behov.

Ta steget mot fyldigere og mer definerte lepper med lip filler-behandling fra Mesmo Klinikk. Vårt engasjerte team av skjønnhetseksperter står klare til å gi deg den perfekte behandlingen som vil fremheve din naturlige skjønnhet og gi deg en selvsikkerhet som varer. Kontakt oss i dag for å bestille din konsultasjon og oppleve gleden av en vellykket lip filler-behandling! 

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår klinikk og gi deg den omsorg og oppmerksomhet du fortjener. Klikk “Bestill time” for å løse inn din time.

Bivirkninger som kan forekomme: 

Mulige bivirkninger ved lip filler-behandling inkluderer midlertidig rødhet, hevelse, blåmerker eller ømhet på injeksjonsstedet. Sjeldne, men mulige bivirkninger kan omfatte allergiske reaksjoner, asymmetri eller uønskede estetiske endringer. Velg en erfaren medisinsk fagperson som for eksempel Mesmo Klinikk og følg nøye våre råd for å minimere risikoen og oppnå best mulig resultat.
Det er 18 års aldersgrense for behandling. 

Hvem som ikke kan behandles : Gravide , ammende eller dersom du har hatt en allergisk reaksjon på noen av innholdsstoffene.