Profhilo

Oppdag En Revolusjonerende Hudbehandling

Profhilo

Velkommen til Mesmo Klinikk, hvor vi introduserer Profhilo – en avansert og banebrytende hudbehandling som gir deg muligheten til å forbedre hudens elastisitet, fuktighet og fasthet, slik at du kan oppnå en naturlig og ungdommelig glød.

Hvordan fungerer det?

Profhilo bruker en unik og patentert teknologi som kombinerer ultrarent hyaluronsyre med høye og lave molekylvekter. Dette tillater behandlingen å nå dypt inn i hudens lag og stimulere kroppens naturlige produksjon av kollagen og elastin. Resultatet er en betydelig forbedring av hudens tekstur og fasthet fra innsiden.

Denne skånsomme behandlingen krever minimalt med injeksjoner og er velegnet for ansikt, hals og hender.

Hva kan du forvente?

Med Profhilo vil du oppleve umiddelbare og langvarige resultater. Huden blir øyeblikkelig mer hydrert og får en vakker glød. Etter noen uker vil du også merke en økning i hudens fasthet og elastisitet, samtidig som fine linjer og rynker blir redusert.

En annen fordel med Profhilo er den minimale nedetiden, slik at du kan gjenoppta dine daglige aktiviteter med det samme.

Velg Profhilo-behandlingen på Mesmo Klinikk for å oppnå fornyet hud med økt elastisitet og en naturlig glød. Vårt dedikerte team av skjønnhetseksperter tilpasser behandlingen etter dine unike ønsker og hudbehov, slik at du oppnår resultater som vil gi deg en selvsikker utstråling.

Ta steget mot en forbedret hud med Profhilo-behandling på Mesmo Klinikk. Kontakt oss i dag for å bestille din konsultasjon og oppdag den revolusjonerende skjønnheten av denne innovative hudbehandlingen!

Bivirkninger som kan forekomme: 

Selv om bivirkninger er sjeldne, kan noen oppleve midlertidig rødhet, hevelse eller ømhet på injeksjonsstedet. Disse reaksjonene forsvinner vanligvis raskt. Som med alle medisinske prosedyrer, er det viktig å følge etterbehandlingsråd fra den kvalifiserte medisinske fagpersonen for å sikre et trygt og effektivt resultat.

Det er 18 års aldersgrense for behandling. 

Hvem som ikke kan behandles : Gravide , ammende eller dersom du har hatt en allergisk reaksjon på noen av innholdsstoffene.