Microneedling

Microneedling er en kosmetisk behandling som innebærer bruk av en spesiell enhet med små nåler for å skape små nålestikk i huden. Disse nålestikkene stimulerer hudens naturlige helbredelsesprosess og kan bidra til å forbedre hudens utseende og tekstur.

Under behandlingen vil en hudpleiespesialist føre microneedling-enheten over huden din, som vil skape mikroskopiske kanaler i huden. Disse kanalene stimulerer hudens naturlige helbredelsesprosess ved å utløse vekstfaktorer og øke blodstrømmen til området. Dette kan bidra til å redusere fine linjer, rynker, aknearr, solskader og ujevn hudtekstur.

Microneedling kan også bidra til å forbedre absorpsjonen av hudpleieprodukter ved å skape mikroskopiske kanaler i huden, som gjør at produktene kan trenge dypere inn i huden og gi bedre resultater.

Det er viktig å velge en erfaren hudpleiespesialist for å utføre microneedling-behandlingen, og å følge deres etterbehandlingsinstruksjoner nøye for å sikre optimal helbredelse og resultater. Det anbefales også å bruke solkrem etter behandlingen, da huden kan være mer følsom for sollys på grunn av mikroskopiske kanaler som er skapt under behandlingen.

Microneedling med prp

Microneedling med PRP (Platelet Rich Plasma) er en behandling som kombinerer microneedling-teknologien med PRP-terapi for å forbedre hudens utseende og tekstur på en mer omfattende måte.

Under behandlingen vil en hudpleiespesialist først trekke blod fra deg, som vil bli sentrifugert for å isolere PRP-en. PRP-en inneholder en høy konsentrasjon av blodplater og vekstfaktorer, som vil bli injisert tilbake i huden din etter at microneedling-behandlingen er fullført.

Microneedling vil skape små nålestikk i huden for å stimulere kollagenproduksjonen og øke absorpsjonen av PRP. Når PRP-en er injisert, vil de vekstfaktorene og blodplatene stimulere hudens naturlige helbredelsesprosess og bidra til å reparere skader og forbedre hudens elastisitet og fasthet.

Microneedling med PRP kan bidra til å redusere fine linjer, rynker, aknearr og ujevn hudtekstur, samt gi huden en sunn glød. Det er viktig å velge en kvalifisert og erfaren hudpleiespesialist for å utføre denne behandlingen, og følge deres etterbehandlingsinstruksjoner nøye for å sikre optimal helbredelse og resultater.

De kan hjelpe deg