Trådløft

Trådløft prosedyrer bruker vanligvis enten PDO (Polydioxanone) eller PLCL (Poly(L-laktid-co-ε-kaprolakton)) tråd, som begge er biokompatible materialer som gradvis brytes ned av kroppen over tid.

PDO-tråder er vanligvis laget av syntetisk materiale og brukes til å gi et midlertidig løft til ansiktet ved å stramme og løfte slapp hud. De har også en kollagenstimulerende effekt, som kan bidra til å øke elastisiteten i huden over tid. PDO-tråder brukes ofte til å løfte og stramme områder som kinn, kjevelinje, øyenbryn og hals.

PLCL-tråder er også en type tråd som brukes i trådløft prosedyrer. De er laget av en blanding av to forskjellige biokompatible polymerer og har en sterkere og mer varig løfteevne enn PDO-tråder. PLCL-tråder er også kjent for sin evne til å stimulere kollagenproduksjonen, noe som kan forbedre hudens fasthet og elastisitet over tid.

Som med alle kosmetiske prosedyrer, er det viktig å diskutere forventningene og risikoene ved bruk av PDO eller PLCL-tråder med en kvalifisert kosmetisk kirurg eller hudlege før man velger å gjennomgå en trådløft prosedyre.

De kan hjelpe deg