Filler

Filler behandling er en type kosmetisk behandling som bruker injeksjoner av ulike typer fillere for å gi volum og fylde til ansiktet, jevne ut rynker og fine linjer og forbedre hudens fasthet og elastisitet. De vanligste typene fillere er laget av hyaluronsyre, men det finnes også andre typer fillere, som kalsiumhydroksylapatitt og poly-L-melkesyre (PLLA).

Hyaluronsyre fillere er den vanligste typen filler og brukes til å gi volum og fylde til områder som leppene, kinnene, nesen, haken og linjene rundt munnen. Disse fillerne kan også brukes til å jevne ut fine linjer og rynker, samt forbedre hudens fasthet og elastisitet.

Kalsiumhydroksylapatitt filler er en type filler som også brukes til å gi volum og fylde til ansiktet, spesielt i områder som kinn og kjevelinje. Denne typen filler kan også stimulere kroppens produksjon av kollagen, som kan gi langvarige resultater.

PLLA fillere er en annen type filler som brukes til å gi volum og fylde til ansiktet, spesielt i områder som kinnene og midtre ansikt. Disse fillerne kan også stimulere kroppens produksjon av kollagen, som kan gi langvarige resultater.

De vanligste områdene som behandles med filler inkluderer leppene, kinnene, nesen, haken, linjene rundt munnen, samt tinningene og øyehulen. Filler kan også brukes til å forbedre hudens fasthet og elastisitet i hele ansiktet. Før man gjennomgår en filler behandling, er det viktig å diskutere forventningene og risikoene med en kvalifisert kosmetisk kirurg eller hudlege.

De kan hjelpe deg